Τσιπούρα: Ο τέλειος τρόπος να την μαγειρεύω

Επιχείρηση τσιπούρα! Τα ψάρια πολλές φορές πιστεύουμε πως δεν θέλουν ιδιαίτερους χειρισμούς. Φούρνο, λαδόκολλα και λίγο λαδολέμονο αρκεί. Φυσικά και αρκεί..αλλά τι θα λέγατε για τις πιο αξεπέραστες τσιπούρες με λίγα μυστικά που απογειώνουν αυτό το ψάρι;

Ο τρόπος είναι τόσο εύκολος και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε φυσικά και σε άλλα μεγάλα ψάρια. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε συνήθως τα έχουμε πάντοτε στο σπίτι μας

Τι κάνω για τις τσιπούρες:

  • Καθαρίζω τις τσιπούρες. Ανοίγω την κοιλιά και βάζω μέσα λίγο λαδάκι, αλάτι-πιπέρι και ένα μικρό τσαμπί δυόσμο. Σε ένα μπολ βάζω 4 κ.σ. Ελαιόλαδο, στημένο λεμόνι, 1-2 κ.σ. μουστάρδα, σκόρδο αφυδατωμένο, αλάτι-πιπέρι, άνηθος ψιλοκομμένος & λίγο δυόσμο...ανακατεύω και περιχύνω τις τσιπούρες.

  • Ψήνω στον αέρα στους 180 για 15 λεπτά (σε προθερμασμένο φούρνο)


Καλή μας όρεξη!

#staygarliced & να τρώτε καλά!

83 views0 comments

Subscribe to My Newsletter

YOU CAN ALSO FIND ME ON 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest